Imprima

Prin S IMMO România înțelegem persoane juridice separate, înființate și funcționând sub jurisdicție românească, controlate de S IMMO AG.

S IMMO AG

Friedrichstrasse 10
1010 Viena
Tel.: +43 1 22795-0
E-mail către S IMMO AG

Birou înregistrat în Viena, Nr. companie 58358 x 
Curtea Comercială Viena (Handelsgericht Wien)
Cod TVA ATU59062757


Autoritate de control responsabilă
Autoritatea Austriacă pentru Piaţa Financiară
Otto-Wagner-Platz 5
1090 Viena
www.fma.gv.at


Responsabil pentru conţinut
Comunicaţii Corporative
E-mail către Echipa Comunicaţii Corporative

Modificări

S IMMO AG îşi rezervă dreptul de a efectua modificări sau completări ale informaţiilor puse la dispoziţie, fără o înştiinţare prealabilă. Nu se acordă niciun fel de garanţie pentru faptul că această pagină de internet sau conţinutul său vor sta în vreun fel la dispoziţie sau că punerea acestora la dispoziţie se va face fără întrerupere.

Copyright

Întreg conţinutul acestei pagini de internet este protejat din punctul de vedere al drepturilor de autor. Textele, pozele şi graficele sunt protejate din punct de vedere al drepturilor de autor şi al altor legi de protecţie. Este interzisă copierea, răspândirea, modificarea conţinutului sau punerea acestuia la dispoziţia terţilor în scopuri comerciale.

Link-uri

S IMMO AG nu verifică conţinutul sau conformitatea cu legea a paginilor de internet spre care se află posibilităţi directe de acces (link-uri) de pe paginile de internet ale S IMMO AG. S IMMO AG nu îşi asumă nicio răspundere pentru conţinutul unor astfel de pagini de internet şi nici nu răspunde pentru conţinutul lor. S IMMO AG nu are niciun fel de influenţă asupra configurării acestor pagini de internet şi se detaşează, în funcţie de caz, în mod expres de conţinutul, eventual ilegal, prezentat acolo.

Limbi

Cu S IMMO AG puteţi comunica în română sau engleză.

Credits

Concepts, design & technical implementation
VERDINO
Landstrasser Guertel 3, 1030 Viena, Austria
Tel.: +43 1 2276038
verdino.com
welcome@verdino.com