Campus 6

Campus 6 Bucharest Exterior
Campus 6 Bucharest Exterior
Tipuri de utilizare
  • Birou
Adresă

Bucureşti

Romania

Bulevardul Iuliu Maniu 6L

061103 Bucureşti

Suprafața închiriabilă

38.000

m2

Două clădiri de birouri de primă clasă

Proiectul general Campus 6 constă din patru componente și este situat în piața de birouri Center West, unul dintre cele mai puternice trei sub-piețe din capitala României. Cele două clădiri din clasa A, Campus 6.2 și Campus 6.3, impresionează prin amplasarea excelentă și calitatea ridicată a clădirii. Datorită apropierii de Universitatea Politehnica, această locație este deosebit de importantă pentru companiile IT. Conexiunea directă facilitată de către metrou, precum și stațiile de autobuz și tramvai din imediata apropiere îmbunătățesc și mai mult locația. Cele două componente ale clădirii au fiecare câte 11 etaje și două etaje la subsol cu 406 locuri de parcare.

Un pas spre viitor

În plus, pe lângă conceptele de birouri moderne și flexibile care caracterizează complexul Campus 6. Complexul beneficiază de spațiile verzi comune, o pistă de alergare pe acoperiș, locuri de parcare pentru biciclete, dușuri, stații de încărcare pentru mașini electronice, precum și restaurante și cafenele cu terase, lucruri care fac proprietatea mai decât doar o clădire de birouri: Aici veți găsi locuri de muncă la care oamenilor le place să petreacă timp. Accentul este pus pe bunăstarea companiei, a angajaților și oaspeților săi. Designul orientat spre viitor vă invită să lucrați creativ și să vă relaxați, ceea ce creează o atmosferă unică în Campus 6. O aplicație mobilă este disponibilă, care printre altele Primește oaspeții virtual și le permite utilizatorilor să cunoască clădirea și împrejurimile sale.

S IMMO investește în clădiri durabile

Campus 6 oferă o gamă de soluții durabile care reduc semnificativ amprenta ecologică a clădirii de birouri. Campus 6.2 și 6.3 sunt primele clădiri pre-certificate cu LEED Gold și WELL Silver pentru Core & Shell din România.