Novotel Bucharest City Centre

RO_Novotel_Exterior
Novotel_Bar
Novotel_Hall
Tipuri de utilizare
  • Hotel
  • Retail
Adresă

Bucureşti

Romania

Calea Victoriei 37b, Sector 1

010061 Bucureşti

Suprafața închiriabilă

aproximativ 16.000

m2

Ședere în centrul Bucureștiului

După o perioadă de construcție de trei ani, hotelul Novotel din București a fost deschis la 28 august 2006. Doar două luni mai târziu, S IMMO AG a achiziționat acest hotel de patru stele din centrul orașului. Vânzătorul și operatorul este grupul francez Accor, unul dintre cei mai mari operatori de hoteluri din lume.

Combinația dintre tradiție și inovație

Hotelul este situat pe una dintre cele mai prestigioase străzi din București, Calea Victoriei. Dispunând de o suprafață de închiriat de aproximativ 16.000 m² și 12 etaje, acesta oferă 257 camere, dintre care 16 apartamente. Novotel combină arhitectura clasică cu un design modern și funcțional: fațada este compusă parțial din rămășițele fostului teatru național, care datează din secolul al XIX-lea. Intrarea este integrată într-o fațadă modernă de sticlă, ceea ce face aproape imposibilă vizualizarea hotelului care se află în spatele acesteia.

Hotel cu cazino

Hotelul dispune de un hol spațios, un restaurant, o cafenea, opt săli de conferințe, un centru spa și un centru de fitness. Etajul ele subterane ale hotelului (aproximativ 2.000 m²) este sunt închiriate unui cazino care beneficiază de locația excelentă din centrul orașului și de oaspeții hotelului.