Sun Plaza

Sun Plaza Bukarest Außenaufnahme
Sun Plaza Bukarest Eingangsbereich
Drei Frauen mit Einkaufstaschen im Sun Plaza in Bukarest
Sun Plaza Bukarest Innenaufnahme
Tipuri de utilizare
  • Retail
Adresă

Bucureşti

Romania

Piata Sudului/Calea Vacaresti nr. 391

40069 Bucureşti

Suprafața închiriabilă

aproximativ 80.000

m2

Centru comercial „însorit” în București

a deschis Sun Plaza, unul dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare din istoricul companiei, la începutul anului 2010. Centrul comercial dispune de peste 80.000 mde spațiu comercial, iar printre locatarii săi principali se numără Zara, Leroy Merlin, Cora, Cinema City, Flanco și H & M. Pe lângă cele peste 170 de magazine, în centrul comercial se află, de asemenea, numeroase cafenele, o zonă de restaurante, un cinematograf cu 11 săli de cinema, bowling, facilități de îngrijire a copiilor și o sală de sport.

Acces direct la metrou

Sun Plaza este situat în partea de sud a Bucureștiului, în sectorul 4 al orașului, în locul unde se întâlnesc două artere de circulație principale. În plus față de accesul direct la metrou - o caracteristică unică în România - centrul are legături excelente cu rețeaua de drumuri și cu numeroasele forme de transport în comun. Dispunând de aproape 2.000 de locuri de parcare distribuite pe două nivele, vizitatorii pot ajunge în centru confortabil cu mașina. Având în vedere că dispune de o suprafață de închiriat de peste 80.000 m², Sun Plaza este un important angajator local și contribuabil. Prin intermediul acestui centru comercial, S IMMO AG îmbunătățește infrastructura locală și sprijină dezvoltarea regiunii.

Peste 40 de noi magazine din martie 2018

În ultimii doi ani, centrul comercial Sun Plaza a fost modernizat și extins pentru a găzdui noi locatari. Ca parte a lucrărilor de renovare, a fost reproiectată o suprafață de peste 20.000 m² și oferă spații pentru peste 40 de noi magazine. Mărci precum Intimissimi, Calzedonia, Forever 21 și Terranova pot fi găsite acum în acest centru, care oferă peste 170 de magazine în total.

Premii și certificări

Renovarea centrului comercial Sun Plaza a fost selectată ca Extinderea / Renovarea Anului la cea de-a 13-a ediție a premiilor EuropaProperty SEE Real Estate 2018. În același timp, Sun Plaza a depășit pragul de 100 de milioane de vizitatori după doar 8 ani de la deschidere.

Centrul comercial deține, de asemenea, trei recorduri mondiale oficiale și, prin urmare, a ajuns în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness - de exemplu, pentru cea mai mare expoziție interioară de beculețe de Crăciun din lume, cu 449.658 beculețe. De când s-a deschis, Sun Plaza a reușit să se impună drept unul dintre cele mai mari și mai importante centre comerciale din București.