The Mark

The Mark Bucharest Exterior
The Mark Bucharest Exterior
The Mark Bucharest
RO_Bucharest_The_Mark
Tipuri de utilizare
  • Birou
Adresă

Bucureşti

Romania

Calea Griviţei 84-98

010735 Bucureşti

Suprafața închiriabilă

aproximativ 25.000

m2

Birouri moderne în centrul Bucureștiului

Clădirea de birouri THE MARK situată în București este un turn elegant de 15 etaje, împreună cu un Podium de 6 etaje care va oferai o suprafață de închiriat de aproximativ 25.000 m².

Locație și accesibilitate ideale

Datorită locației sale în apropiere de centrul comercial al orașului, THE MARK este ușor accesibil cu mașina (dispune de 300 de locuri de parcare în parcarea subterană și de încă 45 de locuri în exterior). Stația de metrou din apropiere și mai multe stații de tramvai se află la doar câteva minute distanță. THE MARK este situat pe partea finalizată a bulevardului Uranus. Acest nou bulevard reprezentativ va îmbunătăți considerabil legătura dintre zona de nord și zona de sud a Bucureștiului.

Certificare „Excelent” din partea BREEAM

S IMMO AG își propune să obțină din partea BREEAM evaluarea „Excelent” privind durabilitatea pentru acest proiect. THE MARK prezintă date de mediu remarcabile, durabilitatea fiind în mod clar o prioritate în fiecare etapă. Aceasta include, pe de o parte, un spațiu eficient, flexibil, care oferă o gamă largă de medii de lucru și, pe de altă parte, o mare varietate de instalații de înaltă eficiență cu consum redus de energie. Aceste caracteristici, împreună cu o fațadă meteo-sensibilă, contribuie la reducerea consumului de energie al clădirii.