Metanavigation RO


Pfadnavigation RO


Servicenavigation RO


Subnavigation RO


Caseta tehnică

S IMMO AG

Friedrichstrasse 10
1010 Viena
Tel.: +43 1 22795-0
E-mail către S IMMO AG

Birou înregistrat în Viena, Nr. companie 58358 x 
Curtea Comercială Viena (Handelsgericht Wien)
Cod TVA ATU59062757
DVR 0774421

Autoritate de control responsabilă:
Autoritatea Austriacă pentru Piaţa Financiară
Otto-Wagner-Platz 5
1090 Viena
http://www.fma.gv.at

Responsabil pentru conţinut
Comunicaţii Corporative
E-mail către Echipa Comunicaţii Corporative

Disclaimer – Menţiune juridică importantă

S IMMO AG s-a străduit să realizeze o selecţie atentă a informaţiilor puse la dispoziţie pe această pagină de internet. Cu toate acestea, nu îşi asumă niciun fel de răspundere sau garanţie pentru corectitudinea, caracterul complet, exactitatea şi actualitatea datelor şi informaţiilor de pe această pagină de internet. Nu îşi asumă niciun fel de garanţie pentru erori. În mod special nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru daunele de orice fel rezultate în legătură cu utilizarea directă sau indirectă a informaţiilor puse la dispoziţie pe această pagină de internet.

Conţinuturile acestei pagini de internet serveşte exclusiv informării şi nu constituie – atât potrivit dreptului românesc al pieţelor de capital, cât şi potrivit dreptului internaţional al pieţelor de capital – o ofertă sau o recomandare de cumpărare sau vânzare. În măsura în care această pagină de internet conţine afirmaţii legate de viitor, evenimentele viitoare reale pot suferi parţial diferenţe considerabile faţă de informaţiile cuprinse sau implicate de aceste afirmaţii. Evoluţiile din trecut nu permit concluzii despre dezvoltarea viitoare.

Modificări

S IMMO AG îşi rezervă dreptul de a efectua modificări sau completări ale informaţiilor puse la dispoziţie, fără o înştiinţare prealabilă. Nu se acordă niciun fel de garanţie pentru faptul că această pagină de internet sau conţinutul său vor sta în vreun fel la dispoziţie sau că punerea acestora la dispoziţie se va face fără întrerupere.

Copyright

Întreg conţinutul acestei pagini de internet este protejat din punctul de vedere al drepturilor de autor. Textele, pozele şi graficele sunt protejate din punct de vedere al drepturilor de autor şi al altor legi de protecţie. Este interzisă copierea, răspândirea, modificarea conţinutului sau punerea acestuia la dispoziţia terţilor în scopuri comerciale.

Link-uri

S IMMO AG nu verifică conţinutul sau conformitatea cu legea a paginilor de internet spre care se află posibilităţi directe de acces (link-uri) de pe paginile de internet ale S IMMO AG. S IMMO AG nu îşi asumă nicio răspundere pentru conţinutul unor astfel de pagini de internet şi nici nu răspunde pentru conţinutul lor. S IMMO AG nu are niciun fel de influenţă asupra configurării acestor pagini de internet şi se detaşează, în funcţie de caz, în mod expres de conţinutul, eventual ilegal, prezentat acolo.

Limbi

Cu S IMMO AG puteţi comunica în română sau engleză.

Credits

Concepts, design & technical implementation
asoluto
Landstrasser Guertel 3, 1030 Viena, Austria
Tel.: +43-1-5333653
office(at)asoluto.com


Zusatzinformationen - Direktlinks RO

Contact

S IMMO România 

Calea Văcăreşti 391 
Bucureşti 040069 
(Sun Offices Intrarea B)
Tel.: +40 (0)21 780 71-67 
Fax: +40 (0)21 780 71-69
office@simmoag.ro

la Contact

Google Maps App